הנחה מיוחדת מספק גוי שלא השתמשנו בה כמה שנים

שאלה:

לכבוד הרב,
לפני מספר שנים הייתי עובד מול ספקים גויים בחו"ל והייתי רוכש מוצרים בסיטונאות חלק מהספקים היו מוסרים לי קופון אישי המקנה הנחה (עבור לקוח סיטונאי) הפסקתי לרכוש כמה שנים וחלק מהקופונים עדיין פעילים (הפסקנו התקשרות בלי להודיע) האם מותר להשתמש בזה שוב שאני שוב קונה סיטונאי או צריך שוב לאשר מחדש למרות שזה עדיין פעיל (שייך פה טעות הגוי, אם כי לא בטוח שזה טעות כי אולי יש לו כוונה שאקבל את ההנחה אם ארכוש סיטונאי ומצד שני ייתכן ושכח לעדכן את הקופון אחרי חוסר שימוש של כמה שנים)?
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

הם לא הגבילו את התקופה של הקופון, ולכן מותר לך להשתמש בקופון גם אחר זמן רב.

בהצלחה.