הדפסה במקום עבודה

שאלה:

שלום
האם למי שעובד בבנק מותר להדפיס דפים מדי פעם לצורך האישי כשהממונה הישיר מסכים לכך?
יש ממונה ישיר, שהוא מנהל המחלקה, ויש מנהל סניף, שלא ידוע אם המנהל סניף היה מסכים לכך או המנכל של כל הבנק לדוגמא
האם אפשר להקשיב למה שמסכים הממונה הישיר ?תודה

תשובה:

שלום וברכה,

אם מדובר בהדפסה של כמה דפים, מותר גם ללא קבלת רשות כדין דבר שאין מקפידים עליו. אם מדובר ביותר מכמה דפים יש סמכות למנהל מחלקה להסכים על כך, כיון שלא מדובר בדבר חריג, יש סמכות למנהלה מקומי להחליט ולא צריך את ההיתר של המנהל סניף.

בהצלחה.

מקורות:

ראה שו"ע סימן שנט ס"א.

הצטרף לדיון

תגובה 1