קורס ליווי שידוכים

שאלה:

אני לומד בקורס הדרכה לשידוכים .אני בטבע בישן.מורה אמר להכיר ולהתידד עם נשים כדי שאתרגל להרגיש בנוח איתן ובשידוך אשוחח איתן בריא .
האם זה מותר?

תשובה:

בשום אופן לא.

לא פותרים קושי על ידי עשיית דברים המנוגדים לרוח התורה.

מה שצריך לעשות זה לפני פגישה עם בחורה למטרת שידוך, לתרגל מה כדאי לספר, איך זה יראה, אפשר לתרגל מול מישהו את השיחה, וכך כשהכל יותר מתוכנן וברור, ם הבושה תפחת.

בהצלחה רבה, ולא לשכוח שהרבה מאוד גברים ביישנים נשואים באושר…

הצטרף לדיון

תגובה 1