האם מותר להחזיק טלוויזיה בבית?

שאלה:

בס"ד
שלום רב.
האם מותר להחזיק טלוויזיה בשביל לראות הרצאות תורה ודיסקים וכו….
האם יש איסור לשמוע חדשות? ולהיות מעודכן במתרחש בארץ. ( טלוויזיה ללא ערוצים פרוצים)
תודה

תשובה:

טלויזיה בהכרח יש בה נשים בלבוש שאינו צנוע וכו' ויותר מזה, לכן אין להחזיק מכשיר כזה בבית.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ניתן לראות בןו טלויזיה או לא? יש רשת? אני לא ממש בקי איך זה עובד… אם יש גישה לטלויזיה בלי סינון זה לא טוב, עדיף אינטרנט מסונן כהלכה.