גהנום(אשמח לתשובה מהירה )

שאלה:

שלום כבוד הרב, אני מעריף כלי טייס מאז גיל 3,יש לי אוסף דגמים מרשים מאוד של מסוקים ומטוסים, ויש בעייה שכבר זמן מאוד ארוך מטרידה אותי
רוב כלי הטיס שאני אוהב הם של חיל האוויר האמריקאי,וכן הם מהווים את מרבית הדגמים שלי,עכשיו,הטיל העיקרי של מסוקי הקרב האמריקאים הוא טיל בשם "הלפייר", בתרגום לעברית זה "אש גהנום", מן הסתם שלחלק מהדגמים שלי יש את הטיל הזה,ורוב המסוקים שאני אוהב משתמשים בו, האם מותר לי לשמור דגמים אלו,להמשחך לאהוב טיל זה ולהשתמש הו במשחקי טיסה, כמו כן גם ישראל משתמשת בו.

תשובה:

מותר בהחלט.

תהנה.