השגת גבול בהקמת קו תיווך דירות

שאלה:

שנה שעברה לקראת בין הזמנים פרסמתי מודעות בערי המרכז על תיווך דירות לבין הזמנים באזור מגוריי בצפון, ותיווכתי ביניהם לדיירים בעירי. אשה אחרת תיווכה גם כן באמצעות קו טלפוני שהשאירה שם הודעות על אנשים המחפשים דירות, וכל מי שסגר עיסקה דרך שם שילם לה 90 שח. הקו נשאר מהשנה שעברה ועכשיו התחילה שוב לפרסם שם לקראת הבין הזמנים השנה.
שאלתי אם אני יכולה עכשיו להפעיל כזה קו, מכיוון שהתעייפתי לתווך פיזית, ואני רוצה לפרסם בערי המרכז, ולהשאיר את הפרטים בקו. או שאסור מטעם השגת גבול.
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

אני מבין שאת רוצה גם לפתוח קו אחר באותו מקום שמתווך דירות קייט. מותר לך להקים קו ולתווך דירות דרך הקו טלפון, ואין בזה איסור של השגת גבול. מותר לך גם להקים עסק זה בעיר שלך, ולכן אין בכך איסור של השגת גבול.

בהצלחה.