הוספת שם

שאלה:

אם אני מוסיף שם לכתובה אז אני חייב להוסיף גם לתעודת זהות ?

תשובה:

אין כזה דבר להוסיף שם לכתובה, אדרבה, אם תוסיף בכתובה שם שלא תקף ולא משתמשים בו, הוא עשוי לפסול את הכתובה! תפרט בדיוק מה עשית וננסה לסייע.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. השם שלי זה רחמים בתעודת זהות ובכתובה ובפועל קוראים לי רמי .והתחתנתי לפני 5 חודשים ואני ואישתי לא מסתדרים ויש הרבה ריבים בבית . אמרו לי להוסיף בכתובה את השם . רמי . זאת אומרת רמי רחמים … האם זה בסדר ? ואם הוספתי בכתובה אז אני חייב להוסיף גם בתעודת זהות