לא להיות שקוע מידי בקושי

שאלה:

כמעט כל יום אני מסיימת ספר תהילים ואין לי כבר כח

תשובה:

יש לי תחושה שהקושי הגדול ביותר, הוא שאת יותר מידי שקועה בכך שאת ממתינה לשידוך. זה לא בריא לנפש לעסוק כל הזמן במה שחסר, אולי כדאי לנסות לעשות שינוי במחשבה. לחיות כרגע את הקיים ולמצוא בו את היפה ובעזרת ה' השידוך בו יבוא. כמובן יש להתפלל באופן סביר אבל לא לעסוק בזה כל הזמן.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. נכון, אבל זה בדיוק הענין, הלחץ הורס את הנפש, יש עוד צדדים בחיים חוץ מהשידוך, חייבים לחיות את היופי שיש עכשיו ובעזרת ה' יבוא שידוך, העיסוק האינסופי בזה ממוטט את האדם וחבל.