מה עושים כשאנשים תמיד מעליבים אותי?

שאלה:

אם יש בן אדם שרוב הזמן מבזים אותו האם זה בגלל שהקב"ה החליט שזה יהיה הגורל שלו והוא לא ישפיע על כלום

תשובה:

שלום וברכה

כמובן הכל משמים, אבל בורא עולם רוצה גם לנסות אותנו כיצד אנחנו עובדים על עצמנו, וכאן העבודה היא לנסות להתייעץ עם אדם מבוגר נבון שמכיר אותך היטב מה גורם לתופעה, ובמה כדאי לשנות את ההנהגה, וכך זה לאט לאט יפסק. אולי יש איזהיועץ רגשי שיכול לסייע לך, מישהו בבית הספר וכו', אינני יודע בן כמה אתה וקשה לי לכוון, אבל תחשוב על הנקודה הזו. הרבה ]פעמים זה קורה כאשר האדם חלש בפנים ולא טוב לו עם הסביבה או שהוא לא יודע להתנהל נכון עם הסביבה, וניתן ללמוד את זה, זה מאוד חשוב!!!

בהצלחה רבה מאוד.