המשך – קשר עם בת דודה

שאלה:

לגבי מה שהרב ענה לי על הקשר עם בת דודה, רציתי להגיד שכנראה יש לנו איזה קשר ריגשי כי לפני שנתיים דברתי איתה דקה או שניים ומאז היא נכנסה לי לראש, אז א. רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם זה? ב. האם מותר להתכתב איתה בהודעות וכ'ו?? … תודה רבה

תשובה:

להיפך! זה רק יגרום לך לסבל הרבה יותר גדול, ככל שיתהדקו הקשרים הקושי יגדל, מה שצריך זה ממש להתנתק ובעזרת ה' ככל שתפנים שזהו, זה לא שלך, לאט לאט הכאב יפחת.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. נראה לי שיש גם יועצים מומחים אם התסבוך הוא כבר גדול אחד על השני וקשה כבר לצאת מזה בכוחות עצמו

    מאמין שאם תצטרך ביועץ שיעזור לך אזי רבני האתר ידעו לכוון אותך למי ללכת.
    הרבה הצלחה.

  2. סליחה על ההערה, אבל אם הכוון הולך ככה, הגילאים ושאר הנתונים מתאימים לקשר בר קיימא ,
    אולי צריך לנסות לשדך ביניהם,,
    במיוחד כיום שיש "דור ישרים" וניתן למנוע בעיות גנטיות בין קרובי משפחה