הזמנת מוצר מחו"ל בימי הספירה

שאלה:

שלום וברכה.
רציתי לשאול האם מותר לכתחילה להזמין היום מוצר בהתאמה אישית בימי הספירה שלוקח שבועיים להכין את זה ולאח"כ כמה ימים עד שזה מגיע כך שזה מגיע כבר כנראה אחרי או אפילו לקראת ל"ג בעומר, האם זה מותר? מדובר ברצועות שעון מעור איכותי שעושים לפי מידה וצבע שהקונה מזמין, כך שאני לא חושב שצריך לברך שהחינו. בכל מקרה האם בכלל מותר להזמין את זה בימים הללו?
ב. האם מותר לרכוש שעון בימים הללו, והאם צריך לענוד רק אחרי ל"ג בעומר ורק לרכוש כעת, או מותר גם לפני ל"ג בעומר גם לרכוש וגם לענוד?
יישר כח עצום על האתר ועל כך שיש מקום לשאול ולקבל תשובה!

תשובה:

מותר לקנות שעות ורצועות וכו' בימים אלו, כיון שלא נהגו לברך על כך שהחיינו.

יום טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ולהזמין בהתאמה אישית – שאני הוחר איזה צבע וגודל וכו' אני מעוניין, והם עובדים על זה ומכינים את זה בימים הללו, זה מותר?
    תודה רבה.