לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

צניעות – מכנסי פיג'מה

שאלה:

מותר לאישה ללבוש מכנסי פיגמה?

תשובה:

שלום וברכה

ככל שרק בעלה רואה – מותר. אם יש עוד בני בית שרואים, זה אסור וחורג מגדרי הצניעות.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. יש לדון בבניה הגדולים, הרי מכנסי פיג'מה ברוב הפעמים יותר צנועים מחצאית ואינם צמודים וכו', ולגבי בניה הגדולים בוודאי לא תעורר הרהור.

  2. יש לשים לב שאשה שלובשת מכנס פיגמה של גברים עוברת על לא ילבש
    מה שאסרו על נשים ללבוש מכנסים הוא לא רק בשל צניעות

    לכן אם מקילה ללבוש ליד בעלה מכנס פיגמה זה חייב להיות דווקא מכנס שאינו של גברים.