קיום עונה לפני טיפול הפרייה

שאלה:

שלום, אנחנו הולכים לעבור הפריה וזה יוצא יום או יומיים אחרי הטבילה וכידוע הם מבקשים להימנע מיחסים שלושה ימים לפנ"כ רציתי לשאול מה עושים בליל טבילה ואם זה קשור למחילת האשה ?

תשובה:

ברור שתחשבו יחד על הענין ותקבלו החלטה משותפת מושכלת שנמנעים כדי שהטיפול יצליח…

בהצלחה רבה מאוד, תזכו לזרע בר קיימא, בנים ובנות בריאים ומוצלחים, דורות ישרים מבורכים.