הבונים החופשיים

שאלה:

מה הרב אומר על רבנים שבבונים החופשיים והבונים החופשיים ככלל?

תשובה:

שלום וברכה

קשה לי להאמין שיש רב ששותף בפעילות של הבונים החופשיים, שחרתו על דגלם העדר דת [אף שמאמינים בבורא עולם] ומבחינתם הערך היחיד שיש הוא רק אחווה ושויון. בכלל אדם דתי כל ערכיו אמונתו ועולמו המוסרי צריך להיות התורה ולא שום דבר אחר. בפרט, שכאן בארץ ישראל היו מניחים תמיד את הקוראן והברית החדשה יחד עם התנ"ך כדי להוכיח את האחווה…

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. יש תשובה מהרב עובדיה יוסף זצ"ל שלא מצטרף למנין,

    זה לא כל כך מפורסם, (ואין ענין כל כך להתעסק בזה..) אבל זה האמת,

    מצד שני: אלו שנקראים רבנים שהם חברים שם, זה מחוסר הידע מה הולך שם בדיוק,

    (בכוונה כתבתי את הדברים בצורה שטחית. מסיבות המובנות למבינים).