הגאולה העתידה

הקמת בית המקדש השני נחשבת לאחת מהגאולות, נכון? בתקופה זו כהנים גדולים רבים מתו כי לא היו מתאימים לכהונתם. זה מעורר בי פליאה שהרי זה גאולה היא ואיך לא רואים את האמת? ובגאולה האחרונה שתבוא אלינו בע״ה, האם עדיין יכול להיות מצב שאנשים ישקרו, ישחדו ויגנבו או שינהגו ע״פ האמת של התורה? אני שואלת כי מאסתי בכל מה שקורה בפוליטיקה ובתככים וכו׳…

תשובה:

שלום וברכה

אין כל דמיון בין הגאולה העתידה לימי בית שני, כיון שהגאולה האחרונה זו שאנו מצפים לה בכל יום, תהיה על ידי משיח צדקנו, ואז כל העולם יכיר במלכות ה' ובאמיתותו, גויים ויהודים כאחד, המשיח ינהיג בצדקותו וכל עם ישראל ישאף רק לעבודת ה' טהורה. הגאולה תהיה גשמית ורוחנית ומושלמת לגמרי.

גדול יהיה כבוד הבית האחרון מן הראשון!

שיתקיים בנו השיבה שופטינו כבראשונה ויועצינו כבתחילה!