בזכות נשים צדקניות ננצל מחבלי משיח

שאלה:

שלום כבוד הרב
בימים האלה מדברים הרבה על שאנחנו נמצאים בתקופת ימות משיח. יש כל מיני הרצאות של רבנים שמדברים על מה שעתיד להיות חלקם מדברים אופטימי וחלקם מדברים דיבורים מפחידים ממש. ואת כל זה הם מביאים מהמקורות.
השאלה שלי למה צריך להתייחס? גם כך התקופה מורכבת ומלחיצה.
כמו"כ בשביל להינצל מחבלו של משיח יש לעסוק בתורה ובגמ"ח.
האם אני שלא לומדת תורה ושומעת שיעורי תורה, אומרת תהילים , צדקה ומתחזקת זה נחשב?
וכן לא יוצא לי לעשות גמילות חסדים בחוץ כי אני בעיקר בבית (יש לי 2 ילדים על הרצף האוטיסטי).
סליחה על השאלה ארוכה כי הכל נראה לי מבולבל ומורכב בימים הללו.
תזכו למצוות

תשובה:

אני מבקש ממך רק דבר אחד, אבל תקראי טוב מה שאני כותב!

התפילה שלך צריכה להיות כך:

אנא ה' עזור לכל עמך ישראל בתקופה הקשה הזו, שיהיו כולם יחד איתי, כי לי הרב אמר שאני הבת הכי אהובה אצלך, וכל מי שיהיה עמי יהיה לו רק טוב!

זו התפילה!

אני לא כותב זאת סתם בשביל לשמח אותך, אלא מתוך חשיבה מאוד פשוטה. מי עוד יש לו לבורא עולם טוב יותר, מאשה כשרה יראת שמים, שמתפללת ושומעת שיעורי תורה, תוך שהיא מגדלת שני ילדים עם נשמות גבוהות שהעיסוק סביבם הוא בלתי פוסק, והיא עושה זאת בסבלנות בדרך כלל, ובנעימות, ובטבעיות, ולא רואה את העוצמה המדהימה הזו שלה, רק נוהגת בפשטות ובתמימות ומאמינה בו, מרגש אותי לחשוב איזו בת יש לו לבורא עולם! עבור מי נברא העולם אם לא בשביל יהודיות שכאלו?!

המשיכי להרבות זכויות, ובזכות נשים צדקניות נגאלו אבותינו ממצרים.