בית ספר חילוני

שאלה:

האם מותר ללמוד בבית ספר חילוני(ממלכתי או לא יודע איך קוראים לזה) ? לדעתי אסור בשום פנים בגלל הצניעות ומלמדים דברי כפירה ממש ומי ששולח את הילדים שלו לשם מחטיא אותם ללא ספק, אבל השאלה אם אני שומר על העיניים ומבדיל בין כפירה ללא כפירה האם מותר להישאר ללמוד שם?

תשובה:

שלום וברכה

קשה לי להאמין שיש דרך לשמור על העיניים ובכלל החברה והאוירה וכו'… אם יש לך אפשרות ללכת לבית ספר ראוי תבוא עליך הברכה, השאלה איך זה מסתדר עם ההורים וכו', תתייעץ עם מישהו שמכיר אותך ואת הרקע שלך קרוב יותר.

בהצלחה רבה