קלסר עם דפי לימוד גמרא זה כלי שמלאכתו להיתר?

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב
יש לי קלסר שהיה מיועד למסמכים, אפילו רשום עליו "מסמכים" כמו קבלות ואולי עוד דברים אחרים.
אך רציתי להשתמש בו רק לדפי לימוד גמרא שיש לי (יש לי שם דברים שהעתקתי ממסכת ברכות שוטנשטין ביאורים או הערות שלהם, הסברים שלהם) גם רשמתי בס"ד ואולי "בלי נדר" מתוך הרגל איפשהו כנראה בראש הדף, וסימנתי את הדפים במספור מסוים של אות או מספר האם אפשר להשתמש בקלסר הזה בשבת?
אני כנראה אקנה קלסר חדש לדפי גמרא בעתיד ואחזיר את המסמכים לקלסר הישן.

תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

שלום רב

אם עכשיו יש שם דברי תורה זה לא מוקצה.