מכון כושר מעורב

שאלה:

היי ,
בקשר למכון כושר מעורב האם מותר לי ללכת ?
אין אצלנו מכון כושר לגברים בנפרד
וגם אני חזרתי בתשובה ולפני שחזרתי בתשובה
עשיתי את המנוי לחדר כושר
אז ככה יוצא שבנתיים אני לא הולך בגלל שגברים ונשים מתאמנים שם .
חשוב לי לשמור על כושר למה בעבר הייתי שמן
וירדתי במשקל ואני פוחד לעלות שוב עם אני לא יתאמן.

תשובה:

שלום רב,

יש בעיה ללכת המכון כושר מעורב. ולא תתורו אחרי עניכם אמרה התורה, תנסה לבדוק אפשרויות אחרות על מנת לדאוג לכך שלא לחזור לעלות במשקל. ובעזרת ה' תמצא אותם.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. רציתי לשאול את כבוד הרב האם ללכת למכון כושר מעורב זה אותו הדבר מבחינת עיקר ההלכה כמו לשהות ברחוב\אוטובוס\חנות שיש שם נשים שלבושות בצורה לא צנועה?