נסיעה באוטובוס שלא שולמה ואח"כ המחיר ירד

שלום,
בנסיעה באוטובוס עם אדם נוסף אמרתי לנהג להעביר את הכרטיס פעמיים, ואכן הוא עשה כך, אבל אחרי הנסיעה ראיתי שמשום מה ירדה רק נסיעה אחת. לאחר זמן כשנסעתי שוב, העברתי את הכרטיס פעם אחת נוספת על מנת להחזיר. אחר כך שמתי לב שמחיר הנסיעה ירד בינתיים. האם צריך להחזיר את ההפרש, או שנסיעה כנגד נסיעה זה בסדר?
תודה רבה.

תשובה:

שלום רב,

צריך להחזיר את ההפרש מאחר שהתחייבת לפרוע את מחיר הנסיעה בזמן שהמחיר היה יקר יותר.