הכנה לגיור בארצות הברית

שלום , אני עובר תהליך גיור בארצות הברית כבר שנה רציתי לשאול איך אני יכול לקבל את מגוון השאלות שאני ישאל בראיון הסופי , ומה הדרך הכי טובה והכי ברורה ללמוד את כל ההלכות הנדרשות כדי לעבור את המבחן בהצלחה

תשובה:

שלום רב

אין חומר מוגדר וקבוע לאותה בחינה, בכל בית דין יש חומר שונה וקרטריונים אחרים, תפנה לבית הדין המלווה אותך ותשאל מה נדרש ממך. העיקר הוא לבחון היטב את משמעות הגיור ומה שזה דורש, ולדעת אם אכן אתה מעוניין לקבל על עצמך את כל החיובים הנגזרים מהגיור.

בהצלחה רבה ויום נעים.