גר קטן שלא ידע שיכול למחות בהיותו בן 13

שלום.ברצוני לישאול אני גיירו אותי שהייתי קטן וכולי.. ורק שחזרתי בתשובה נודע לי שאני יכול למחות ויש דעות אחרות שאומרות שלא תפס אז עשיתי גיור לחומרה לכול הדעות. ברצוני לשאול האם נכון לעשות תשובה על דברים שעשיתי שליפני שעשיתי גיור לחומרא כי יש מי שאומר דינו כישראל לכול דבר אם לו מחה ועשה מעשה יהדות. כגון שז"ל ביטול תורה וכולי כול הדברים שצריך לחזור עלהם בתשובה.

תשובה:

שלום רב,

מאחר שלא מחית כשנודע לך, ודאי שהינך יהודי כשר מרגע שגיירו אותך בהיותך קטן. לכן טוב עשית שחזרת בתשובה וביקשת מחילה גם על החטאים שעשית לפני שחזרת בתשובה.

הרבה הצלחה