לא זוכרת אם נדרתי נדר משך השנה

אני אישה שתמיד או לפחות רוב הזמן בכל דבר שאני אומרת אז תמיד מוסיפה בלי נדר אבל לא זוכרת במשך כל השנה אם נדרתי או אמרתי משהו ולא אמרתי בלי נדר לכן רוצה לבקש מימכםכבוד הרבנים למען הסר ספק ושהשנה תתחיל נקייה ללא נדרים מהשנה הקודמת אשמח אם תעזרו לי ותעשו לי התרת נדרים… תודה רבה מחכה לתשובתכם.

תשובה:

שלום רב,

בדיוק לשם כך אומרים את תפילת כל נדרי. וזה מספיק.

גמר חתימה טובה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה שעניתם לשאלי רק דבר אחד כדי לדעת שהבנתי אני צריכה לקרוא את תפילת כל נדרי וזה מבטל לי את כל הנדרים וזה בסדר?