פניה להסתדרות בכדי למנוע פיטורין

אני אדם חרדי ואח במקצוע.וותיק או מיומן מאוד.משקיע בעבודתי נאמנה ואהוב על כל הצוות הרב מקצועי במחלקתנו.
הבעיה שאחות אחראית שלי שונאת חרידים ולא מסתירה זאת.היא פועלת להוציאני מהמחלקה בגלל אי התאמה.(איני משתתף בשיחות בטלות,ולא במסיבות שלהם עם לצנות ואוכל טרף,לא נוסע לכנסים מיותררים בחו"ל שלא במטרה ללמוד אלא לטייל וכד').
המותר לפנות לועד אחים ולבקש סיוע או שזה מצביע על חוסר ביטחון בבורא ית"ש?

תשובה:

שלום רב,

אני לא חושב שיש כאן חוסר בטחון. חלק מההשתדלות שלך זה לפעול בדרכים המקובלות כדי שלא תפוטר או שלא ירעו את תנאי העסקתך. הפניה לקבל סיוע מההסתדרות זה חלק מהדרכים המקובלות והליגיטמיות להגן על זכויותך, כך שודאי שאין זה מעיד עד חוסר בטחון בבורא עולם.

שיהיה בהצלחה