כתם דם בהנקה

שלום כבוד הרב,
אני מניקה כבר שישה חודשים ואין לי ווסת. לפני כמה ימים מצאתי כתם דם בצבע אדום כהה על התחתון (בצבע לבן).
הגודל היה בין 3-4 cm אורך ו1 cm רוחב-
לא שמרתי את התחתון ואני לא יודעת אם אני נידה או לו.
זה היה כתם חד פעמי.
תודה מראש

תשובה:

שלום רב

כתם כזה שהוא גדול ממטבע של 10 אג' אכן מטמא, והדין כך: אם נהגתם איסור מספק בכל הימים האלו עד שתשאלו רב, תוכלי לספור חמישה ימים או ארבעה למנהג הספרדים, מזמן הכתם, ולאחר מכן לספור שבעה נקיים, ואם סברת שאת מותרת, יש לספור חמישה ימים החל מהיום ורק אחר לספור שבעה נקיים ולטבול. בהצלחה רבה