כתם על נייר קינוח

שלום רב,
לאחר קיום יחסים עם בעלי בניגוב היה הפרשה דמית ולאחר מכן נגמר הנייר היה נקי יש לציין שאני צריכה לקבל ווסת עוד 8 ימים. האם אני נחשבת טמאה?
אשמח לתשובתכם בהקדם בכדי לא להגיע חלילה לעבירה.
תודה

תשובה:

שלום רב

באופן עקרוני אם קינחת בנייר נקי ונמצא בו דם בגודל של גריס [כעין מטבע של 10 אג'] אכן הדם מטמא, אלא אם כן יש לך רגישות בנרתיק ומחמת החיכוך בקיום היחסים נוצר פצע מדמם. ניתן לבדוק זאת על ידי אחות טהרה של מכון פועה, הן נמצאות בפריסה ארצית ותוכלי למצוא את הקרובה לביתך באתר שלהם. המיקל לסמוך שדם שנמצא על נייר קינוח אינו מטמא יש לו על מה לסמוך, אף שכאמור ההוראה המקובלת להחמיר בזה.

מקורות:

ראה כאן.