הזקתי חבר וביקשתי סליחה יש עוד מה לעשות?

שלום כבוד הרב רציתי לשאול היה לי קטע בבריכה ששחיתי תוך כדי ששיחקתי עם מישהו היה אדם אחר שנטפל אליי ובלא כוונה הוזזתי אותו עם היד ונתתי לו מכה והוא אומר ששברתי לו שן או חלק ממנה לא יודע אם זה מאה אחוז נכון כי הוא בחור צעיר ושובב לא יודע אם להאמין לו.. והוא בסוף ויתר על העניין וזה עושה לי יסורי מצפון מה אני עושה במקרה כזה? ביקשתי סליחה ממנו..האם אני נענש על כזה דבר?..אשמח לקבל תשובה כנה ואמיתית..תודה.

תשובה:

שלום רב

אם הוא ויתר על הענין וביקשת סליחה בכל מקרה אין כל מקום לחשש, שהרי הוא סלח לך והמעשה לא נעשה בכוונה תחילה, כולנו בני אדם וקורה שלעיתים לא נזהרים מספיק העיקר שיודעים לבקש יפה סליחה…