השם דביר

שלום לרב ופתקה טובה!!
אנחנו מתלבטים על קריאת שם לתינוק יש לנו עוד זמן ללידה אבל התלבטנו לגבי השמות:
שילה, דביר,
תודה רבה
חני

תשובה:

שלום רב.

גם שילה וגם וגם דביר אלו שמות נחמדים. אמנם בתנ"ך הן לא הוזכרו כשמות אנשים. שילה זה מקום המקדש לפני שנבנה בית המקדש בירושלים. ודביר זה אחד שמותיו של בית המקדש.

שיהיה בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בהחלט. אלו שמות של אנשים, דניאל הוא שם של נביא כפי שאת בודאי יודעת. וגם השמות אורי ויאיר הוזכרו בתנ"ך (אורי הוא אביו של בצלאל שבנה את המשכן, ויאיר הוא בנו של מנשה כפי שהוזכר בספר במדבר פרק לב פסו מא, וכן בפרשת דברים