משמעות השם ליאל

נולדה לנו בת בשעה טובה כבר כמה ימים ללא שם צריכים עזרה דחופה בבחירת שמה או השם לידר או ליאל ליאל השם ליאל בהסכמה של שנינו והיינו מעדיפים

תשובה:

שלום רב.

שיהיה לכם הרבה מזל טוב, ורק נחת ממנה.

ראי כאן מה שנכתב על השם ליאל

הרבה הצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. משמעות השם ליאל היא- ה' לי, לי אל. מי לה' אלי וכו… וכן יש פסוק בתהילים שהינו המקור לשם. היה יכול להיות נחמד אם הרב היה מנתח את השם כהוויתו. ולא שולל אותו מאחר ואינו מופיעה כשם שלם בתנך. לא רק שמות תנך הם שמות טובים, ואף יש המון שמות שמקורם בתנך אך משמעותם שלילית.

  2. הרב המשיב כבר שנים רבות אינו כאן איתנו באתר, כך שלא נוכל לקבל את תגובתו, אני גם מבין כמוך את משמעות השם, לא הייתי מציע לאדם שכך נקרא להחליף את שמו, אבל לכתחילה אני תמיד ממליץ על שמות עם מסורת וותק בעם ישראל.