יעוץ על שם של בת

שלום וברכה.
בתאריך 3/07 נולדה לנו בת בכורה, ועדיין אנו לא מצליחים לתת לה שם. יש לנו כמה רעיונות כמו ליאן או מיטל.. מה אתם יכולים להציע לנו?
תודה רבה..

תשובה:

שלום רב.

אם אתם כבר "נעולים" על השמות שהזכרתם, קשה לי לייעץ לכם, ליאן ומיטל אינן שמות (עדיפות קצת למיטל). אבל אם ניתן לייעץ לכם עדיין, כדאי לתת שם ע"ש אשה חשובה שהיתה בעם ישראל לדורותיו, ואם אתם רוצים משהו "עדכני יותר" ניתן לקרוא יעל, וכד' (אני מקווה שזה עדיין עדכני..) או שם עם משמעות כמו "הודיה" על שם הודיה לקדוש ברוך הוא, או שירה. תמר, "צדיק כתמר יפרח". וכן שמות רבים נוספים.

העיקר שיהיה רק נחת ערכית ואמיתית ממנה, ובהצלחה בגידול הילדה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אנחנו ממליצים תמיד על שמות יהודיים בעלי משמעות והיסטוריה יהודית, לא שמות חדשים שלא היו בעבר. לידה קלה ובבריאות, ותזכו לגדול את הילדה לתורה וליראת שמים מתוך שפע ברכה והצלחה.