הפרש זמן נישואי יעקב עם לאה ורחל

ככל שהיה ידוע לי יעקב עבד בשביל רחל 14 שנה..ורק אח"כ קיבל אותה לרשותו..ולא מסתדר דעת הרש"י במקום.
האם יכול להיות שרחל עברה לגור איתו לפני שסיים את 7 שנות עבודתו.. שמעתי חידוש שרחל עברה לגור עם יעקב תוך שבוע ימים איך מסתדרים הדברים..?

תשובה:

כוונת הפסוק "מלא שבוע זאת וניתנה לכך גם את זאת" הכוונה היא על "שבעת ימי המשתה" שעשה יעקב עם לאה, מאחר וכן נמצא שההפרש בין חתונת יעקב עם לאה לנישואיו עם רחל היו אכן רק שבעה ימים ולא שבע שנים.