ביקור אצל רופאה

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב … במרפאה יש כמה סוגי רופאים , ואני גבר ויש שם רופאה שיותר נוח לי נפשית לבוא אליה , אני רוצה לבוא אליה בקשר שתאשר לי תרופות נפשיות של חרדות חברתיות ומחשבות כפיתיות ( הכוונה יש לי מחשבות שחוזרות על עצמן ) מותר לי ללכת לרופאה אישה?

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה ללכת לרופאה, הרי לא מדובר כאן בבדיקות גופניות, כמובן אין לנעול את הדלת כדי שלא יהיה מצב של איסור יחוד.

רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

תגובה 1