לרשום את ההטבה מקופ"ח על שם בני

שאלה:

שלום וברכה
יש לי שאלה, לילדים שלי יש זכאות לקבל החזר מהקופ"ח על טיפולי תרפיה באומנות עד ל30 מפגשים בשנה, ואני כעת הולך לעשות טיפולים רגשיים עבור עצמי כדי שאוכל לפרנס יותר טוב את משפחתי וילדי ושאוכל להצליח יותר בעבודה וזה ייטיב גם עם הילדים שלי במישרין ובעקיפין ואולי גם יחסוך את הצורך לטיפולים רגשיים עבור ילדי.
שאלתי, האם מותר לי לרשום על הקבלות שאני מקבל כאילו והטיפולים הם עבור ילדי ולקבל עליהם החזר מהקופה או לא
בתודה מראש

תשובה:

שלום וברכה,

אסור לקבל הטבה כאשר הזכאי בהטבה הוא בינך. ולמרות שיש בזה הטבה בעקיפין עבור בני המשפחה, אסור לעשות זאת. וכדי ליהנות מהטבה ולרשום על שם הבנים, יש לשאול את המנכ"ל, והיה אם יאשרו לך תוכל לעשות זאת.

בהצלחה.