ביבי סיטר עד שעה מאוחרת בלילה

שאלה:

האם ליסוע במונית ב12 וחצי בלילה זה ייחוד? הייתי בבייביסיטר ואמרתי לה לחזור עד 12 והיא חזרה אחרי והיא לא יכלה להחזיר אותי ברכב כי בעלה לא היה בבית והילדים ישארו לבד אז בסוף הלכתי ברגל חצי שעה אבל ברעיון האם זה מותר מונית? אין אוטובוסים בשעות האלה

תשובה:

שלום וברכה

אם נוסעים ברחובות ראשיים ומוארים שי מוניות גם בשעה זו זה לא נחשב ייחוד, אבל באמת זה לא מומלץ שנערה תיסע לבד אם גבר שאינו ידוע בשעה מאוחרת בלילה. לדעתי, לביתי הייתי מציע לדרוש כחלק מתנאי העבודה ליווי או טרמפ עד הבית, ולא להסתובב בשעות כאלו לבד. זה המינימום שהם צריכים לתת.

בהצלחה