היינו ביחד חודשיים לאחר הגט?

שאלה:

אני גרושה מזה חודשיים מבעלי, אני והוא התחתנו בנישואין לא רשמיים כדמו"י וכן התגרשנו כך,הגט היה תמיד מותנה והיה מאד קשה לקבלו. אחרי הגט הייתי עם מישהו אך בשבוע האחרון שכבתי עם בעלי, האם זה גורם לבעיה בגט?אני יודעת שאין סיכוי שיתן גט נוסף, כי לא רצה לתת את הראשון, הבנתי שיש בעיה הלכתית עם זה. כמו"כ טבלתי למענו?(אנו אנשים חרדים)

תשובה:

שלום רב,

קשה לי להשיב על כך בלי לשמוע פרטים נוספים. תולי להתקשר אלי למספר 0504163175 לברר את הנושא כראוי.

באופן כללי, חשוב מאד לזכור , חז"ל קבוע כללים והרחקות בין גרוש לגרושתו שיש להקפיד עליהם, בדיוק מהסיבה שאתם ככל הנראה לא הקפדתם ולכן המצב הגיע לאן שהגיע. חייבים להקפיד על הלכות אלו ככתבן וכלשונן כך לא תגיעו לידי שאלות וספיקות כאלה.