נוסח הקידוש בראש השנה

שלום מה הוא הסדר בידיוק של ראש השנה הקידוש האים זה בסדר בסידור רינת ישראל שכך הסדר. ברוך אתה ה אלוקינו מלך העולם בורא פרי הגפן
ברוך אתה ה אחרוקינו מלך העולם אשר בחר בנו מכוח עם ורוממתנו מיכול לשון וקידשנו במיצוותיו ותתם לנו ה אלוקינו באהבה את יום הזיכרון הזה יון תרועה מיקרא קודש זכר ליציאת מיצרים כי בנו בחרת ואותנו קידשתה מיכול העמים ודברך אמת וקים לעד ברוך אתה ה מלך על כול הארץ מקדש ישראל ויום הזיכרון.. זה בסדר הקידוש הזה?

תשובה:

שלום רב

מצויין. יש לזכור גם שהחיינו.