האם כדאי להכניס הביתה תוכניות מחשב חינוכיות?

שלום לכבוד הרב,
יש לי ילד ב7 חודש +
אנחנו משפחה דתית ברוך השם ללא מחשב וטלוזיה בבית.
רציתי לדעת האם מותר לי לקנות דיסקים שיש בהם תוכניות קודש כמו סיפור יציאת מצריים ,סיפורי אבות וכאלה. (מצויירות) .
כדי להראות לילד ? או שעדיף שלא להכניס כלל לבית ולהרגיל לדברים כאלה? אשמח לקבל תשובה למייל

תשובה:

שלום רב

בענין זה כל אחד ינהג כהוראת רבותיו. אני בביתי נמנע לחלוטין מלהכניס תוכניות מחשב למיניהן, וזאת כדי להרגיל את ילדי שהמחשב הוא כלי עבודה בלבד, ובשום אופן לא מכשיר של בידור ובילוי. כאשר הילדים גדלים מעט קשה כבר לפקח על מה שהם מכניסים למחשב…

בהצלחה רבה ורוב נחת.