חניית רכב שמפריעה לחנייה פרטית

שאלה:

שלום רב,

אם גרים בבית מגורים גדול, ובחניון מישהו חונה מחוץ למקומות השמורים (אולי יש לו 2 מכוניות ואין לו מקום אחר…) והוא עומד מול הרכב שלנו כמה מטרים משם, וזה מקשה על החניה. ולפעמים זה מכונית אחרת ולא אותנו מכונית.

האם ניתן לדווח על כך לאיגוד, מבלי לדבר איתו קודם (איננו רוצים לדבר עם אדם זה כי אנו חושדים שאולי יש חששות לגבי אנטישמיות… לאור מה שאדם זה תולה במכונית, נראה שהוא לא יהודי)? אפשר שיסירו את המכונית.

אני רוצה לציין שבכמה מקומות בבית מגורים אנשים חונים ככה, וייתכן שהאנשים האלה יהודים. בדיווח על בעיה זו, אני חושש שכל האנשים שחונים כך, אולי גם יהודים, יושפעו, האם זו בעיה? מה לעשות ? תודה

תשובה:

שלום וברכה,

כדאי שתתלו שלט בכניסה לחניון רכב שחונה בצורה לא נכונה – ייענש. ואם אותו נהג לא ייתיחס לאזהרה, יהיה ניתן לדווח עליו לגורמים ברלוונטים.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. ויש להוסיף שיש אפשרות גדולה שאנשים יראו אותי תולה השלט…

    אם זה מותר בלי פקפוק, אני מעדיף לדווח בלי לתלות שלט, אם אפשר ?

    תודה

  2. יש להתרות מראש ולא סתם התראה אלא התראה שכיון שיש הרבה שכנים שחוסמים את החנייה הדברים יעברו לרשויות למי שלא יציית לסדרי החנייה.

  3. אולי עדיף לשים פתק על שמשת הרכב כך שבוודאות גמורה הוא יראה את זה. כמובן שמחכים עשר דקות אחרי שהוא הלך לוודא שהוא כבר לא יכול לדעת מי שם את זה