חלום

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני בתהליכי שידוכים בשלב מתקדם מאוד וכבר לקראת חתונה בעזרת השם.
ואמש (יום חמישי) השידוך שלי חלמה חלום ובו היא מתארת שהרב קוק בא אליה בחלום ואמר לה שהשידוך (אני) לא מתאים לה וזה היה לקראת השעה 4 וחצי והיא קמה מיוזעת מבוהלת ולחוצה..
אז השאלה לכבוד הרב האם צריך לדאוג לעתיד השידוך? ואם יש לדאוג מה עלינו לעשות בכדי שזה כן יצליח כי זה חשוב לנו מאוד ומבחינתנו יש התאמה .
צריך לציין שלפני החלום הלכנו לשאלת רב בנוגע לעתיד השידוך והוא ציין בחיוב שאפשר להתחתן ולהתקדם בנושא.. ואז הגיע החלום אחר 3 חודשיים
שעוד פעם ערער אותנו.
נשמח לתשובתו של כבוד הרב.
תודה רבה ושבת שלום ומבורך.

תשובה:

אוי אוי אוי!!! מי זה מתייחס לחלומות?!?!

חלילה וחס! הרי אין דבר יותר טבעי מחלום כזה!

כל זמן האירוסיןם אנחנו תמיד באיזה שהוא חשש מהעתיד, תקוות ותפיליות ומחשבות

אז מה יותר טבעי מחלום בלילה שמדבר על החששות הללו?

אדם חולם מהרהוריו ביום.

לכן חלילה לנו להתייחס לחלומות שוא אלו!

תקימו יחד בית טוב ושמח ואין לי ספק שבעזרת ה' תשקיעו טוב ותראו רק נחת ושמחה כל הימים!

מזל טוב!!