האם מותר ללכת למתקשר ששומר שבת?

שאלה:

תיקשור על מנת לדעת ולהבין על מה התיקון שלי בגלגול הזה, לאחר שאני סובלת ייסורים קשים מאד, בעיקר ייסורים נפש מאד מאד קשים, שלפעמים אני מרגישה שאני רוצה לקחת כדור (אם היה כזה כדור) כדי לא להרגיש את ייסורי הנפש. אני מרגישה את צער השכינה ברמות מאד מאד גבוהות וקשה לי נורא! מתפללת המון ועושה המון תיקונים ופדיונות ולא רואה שום פתרון… לכן חשבתי ללכת למתקשר שמאד עוזר לרפואה.

תשובה:

תיקשור כמו זה שאת מתארת, הוא שטויות והבלים, הונאה והזיות.

אין מקום לבזבז כסף על אנשים כאלו.

יש להרבות בתפילות ובחיזוק במצוות, ולחפש רופא טוב לגוף ולנפש, יש היום לעולם הרפואה המון מה לתת.

בשורות טובות ורפואה שלמה