נכנסה לי משכורת מיותרת

שאלה:

קודם החתונה אישתי עבדה בשדרות כגננת בצהריים ואז החלה המלחמה וכמובן העבודה בטלה מאליה התחתנו והסכמנו שלא שייך לחכות לעבודה זו עד אחרי המלחמה אלא להתחיל בעבודה בעירנו נתיבות ואכן אישתי מצאה עבודה אף יותר משתלמת ולאחר כחודשיים נכנסה משכורת של העבודה בשדרות ואישתי התקשרה להודיע לה שהיא תפוסה מבחינת עבודה ואין בכוונתה לחזור ולאחר שזאת אמרה לה שזה לא הגון וכו' הן הסכימו שאישתי תשאר כביכול עוד חודש והמעסיקה תחפש אחרת במקומה בנתיים אלא ששוב שלחו לה חצי משכורת ונפשנו בשאלתנו מה הדין

תשובה:

שלום וברכה,

עליך להודיע להנהלה שקיבלת את המשכורת למרות שאתם מצידכם עזבתם, ואם הם לא יבקשו את הכסף, אתם יכולים לקחת את הכסף.

בהצלחה.