וועד בית ללא תשלום

שאלה:

אין חולק שאני פועל מזה שנים כוועד בית מסור לבניין השוכרים ובעלי דירות מודים בכך
שומר על מחיר נמוך עבור השכנים בכל הפרוייקט, הבניין שלנו נקי ומואר באיזור ושמור רמה אחת יותר מכל שאר הבניינים בפרוייקט, נכנס למשא ומתן כנגד כל מי שמבקש להעלות את המחיר בבניין , ביטוח מעלית וכדומה

המחיר של הוועד הוא באיזור ה150 ש"ח
בעבור עבודתי אינני משלם תשלום חודשי זה

מזה 8 שנים כבר
מה דעתכם על הפטור הזה

תשובה:

שלום וברכה,

אין שום היגיון שאתה תשלם וועד הבית כאשר אתה עושה את כל שירותי וועד הבית. וזה הרבה פחות משכר מינימום, ומצד הדין אתה יכול גם לתבוע תשלום עבור ניהול הוועד הבית, ולכל הפחות אתה לא צריך לשלם ככל השכנים.

בהצלחה.