שלט של חניון שהתקלקל משימוש

שאלה:

היי,

אני שוכר דירה והמשכירה בזמנו נתנה לנו שלט כניסה לחניון, לאחר שימושים סבירים של 3 שנים בערך, אחד הלחצנים נהרס, ניתן להשתמש בשלט אלא שהלחצן לא חוזר אחורה אלא "נשען" על ה"כפתור הפותח" כך שצריך להפוך אותו שלא ילחץ שתתבזבז הסוללה..

כשאני מחזיר אותו למשכירה האם אני צריך להחזיר לה שלט חדש?

תשובה:

שלום וברכה,

אם כל השימוש היה שימוש רגיל ולא היה שום חריגה בשימוש ולא הונח במקום שעלול להינזק, אתה פטור, כדין שוכר ושואל שפטורים במתה מחמת מלאכה.

בהצלחה.