שימוש בטבלה הסינית

שאלה:

שלום כבוד הרב

שמעתי על הטבלה הסינית, שלפיה צריך לקיים יחסים בימים מסוימים לפי הטבלה, ובהתאם לזה זה יגדיל את הסיכוי לבן או בת.
אני לא יודע אם זה נכון או שזה שטויות.
כמובן שהעיקר זה תפילה אבל אולי זו תוספת השתדלות שכדאי לבצע.

רציתי לשאול:
1. האם מותר להשתמש בטבלה זו, למי שלדוגמה יש בן, ורוצה עכשיו בת כדי לקיים את מצוות פריה ורבייה? או שיש בזה חשש עבודה זרה..?
2. במידה ומותר, וצריך לא לקיים יחסים בימים מסוימים (ששם אמורים להרות עם אחד המינים שכבר יש לי), האם מותר לא לקיים באותם הימים?

תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

אינני מכיר טבלה כזו, זה נשמע לי שטות מוחלטת מצד ההגיון, הרי אנחנו יודעים מבחינה פיזיולוגית מה גורם לידת בן או בת. כך שאחת מהשתים, או שזו שטות [כך נראה לי…], ואז חבל להגביל ולהמנע לחינם, או שזה בהחלט יכול להיות משהו של עבודה זרה.