מצלמות בבניין

שאלה:

בלובי הבניין שלנו יש מצלמות, מי מהשכנים שרוצה לראות מה היה ומה קרה יכול לפתוח את הארון בלובי ,ששם נמצא המסך ולהסתכל קדימה ואחורה. אצלינו בדירה בקומה 4 התקנו מצלמות לצילום הקומה שלנו עם מסך בבית. מאד יקל עלינו אם יהיה לנו גם צילום של הלובי ע"מ לראות כשהילדות חוזרות בביטחה. האם מותר? האם צריכים להודיע לשכנים על כך.

תשובה:

אינני חושב שזה מפריע למישהו, זה הרי מקום ציבורי. ראוי וכדאי לכבות את המצלמות לפני שבת.

בהצלחה