אחי רוצה שאעשה לו מסאז'

שאלה:

אני ואחי שומרי שבת.אני נשואה. הוא רווק אבל דתי ברמה של חבישת כיפה וציצית קבוע. מתפלל יום ועהתמכאבי גב לטענתו ומבקש שאעשה לו מסאז'. מה הדין לגבי זה?

תשובה:

שלום וברכה

אין לזה טעם, תפני אותו לקופת חולים שיקבל מסאז' מגבר מקצועי שיעשה זאת כהלכה, ובעזרת ה' תבוא לו רפואה.

ערב טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מגע של חיבה – חיבוק ונישוק בין אח לאחות הוא דבר מגונה ואסור כאשר הם מבוגרים. מסאז' אינו מגע של חיבה, אבל הרבה פעמים הוא קרוב לזה ולכן אמרתי שאינו ראוי.