זירוז טבעי

שאלה:

שלום
האם מותר לעשות דברים טבעיים לשם זירוז הלידה לאחר שעברה את התאריך, לדוג' הליכה, עיסוי פטמות רפלקסולוגיה דיקור סיני וכו'
תודה רבה

תשובה:

מותר, כל מה שטבעי זה בסדר, אבל להתערב ממש בלידה, כמו פיטוצין או סטריפינג, זה רק במצב שעל פי הרופא יש חובה לזרז בגלל מיעוט או עכירות מי שפיר או כל מצוקה עוברית אחרת.

לידה קלה ובריאה וחנוכה שמח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא בהכרח שמזרז, וחז"ל אמרו שבשליש האחרון לעיבור התשמיש טוב לאשה וטוב לוולד, שמתוך כך יצא בריא יותר. לידה קלה ובריאה