שמירת נגיעה בפגישות

שאלה:

שלום רב,ראשית רוצה להודות על הקדשת זמנכם לענות לשאלה.
מודה מקרב לב.
שנית,אני בחורה שומרת נגיעה. לאחרונה התחלתי לצאת עם משהו שלא שומר וסיכמנו מלכתחילה שלא תיהיה נגיעה. לאחר שיצאנו מספר רב של פעמים,נפלנו(חיבוק,ונישוק לא יותר מזה,מחילה מכבודכם).
כעת חזרנו לשמור,כאב לי מאוד שנפלתי והייתי רוצה לעשות תיקון למעשה. מלבד חרטה וקבלה לעתיד. אני מרגישה כפויית טובה מול ה'. אשמח לעצתכם בנושא.
תודה רבה רבה,ה' ישיב שכרכם.

תשובה:

שלום וברכה

קראתי בצער את שאלתך.

התיקון הכי חשוב הוא באמת לעשות חושבים לאן הולכים. חשוב לדעת, שאין בסיס לבית יהודי אמיתי בלי שמירת טהרת המשפחה, שזה כולל הליך טהרה וטבילה במקווה וכו', וזה מצריך החלטה חזקה וכוחות נפש, כדי להמתין בימי ההמתנה ולא לקיים יחסים בימי נידה. ולכן, ככל שחושבים ברצינות על נישואין, חייבים לדעת אם בנקודה הזו יש כוונה רצינית הדדית לשמירת טהרה, כך בעזרת ה' תוכלו לזכות לבית שמח ומאושר יהודי ומרומם.

בהצלחה רבה מאוד חיזקו ואימצו!