צניעות ברשת

שאלה:

שלום במסגרת אתר מסויים, נוצר קשר התכתבותי בענייני אקטואליה ביני לבין גברת מניו ג'רזי. אנחנו לא מדברים על דברים אישיים , אלא על אנטישמיות , על המלחמה, על פוליטיקה, על יהדות ארה"ב, בנוסף יש פורום תמיכה בישראל ושמה אנחנו לא מדברים ביחידות אלא בפורום הכללי.
האם זה בסדר? יצא לי להתכתב עם עוד, אבל עם גברים ורציתי אם בגלל שזאת אישה זאת בעיה.

תשובה:

בהחלט זה לא נכון ולא מתאים, וכבר אמרו חכמים אל תרבה שיחה עם האשה, וזה עלול ומועד להביא לידי מכשול.

ערב טוב.