האם אני חייבת להגיע לעבודה כשאני מיותרת

שאלה:

שלום וברכה

אני עובדת בגן פרטי שזמניו ופעילותו לפי רשת הגנים.
בתחילת השנה חתמו ההורים על חוזה בו סוכם שאם פיקוד העורף אוסר פעילות אז הגן לא יפעל וההורים ישלמו כרגיל.
לפני כמה ימים עקב לחץ חברתי שגנים אחרים חזרו לפעילות, הגננת פתחה את הגן למרות שההורים לא ביקשו.
(היא יודעת שלא כ"כ קל לי להגיע לעבודה בזמנים כאלו וכך היא תעבוד ביחד עם בנותיה ולא תצטרך לשלם משכורת, ואם אין בכלל פעילות בגן היא כן צריכה לשלם לי)
לי הסייעת קשה מאוד לעזוב את ילדי שבבית ולחזור לעבודה.
לגננת יש כעת עזרה מבנותיה שבבית 4-6 בנות גדולות ולכן אני מיותרת ואפילו קשה לי יותר שם וחוזרת יותר מותשת מהרגיל בגלל ריבוי האנשים שם בבית ובקשות מבקשות שונות שילדיה הקטנים מגיעים לבקש ממנה.
אני זקוקה לכסף ולכן הצעתי לה לשלוח את ביתי הגדולה במקומי אך היא סירבה לתת על כך תשלום למרות שביתי אחראית ויכולה לעשות את התפקיד מצוין (כבר עבדה פעם במקומי והגננת נהנתה מעבודתה).
האם אני חייבת להגיע לעבודה על אף שאני מיותרת שם ובבית צריכים אותי וגם עצם הנוכחות שם קשה יותר או שיש לי את הזכות לקבל את משכורתי ללא התייצבות בעבודה כפי שסוכם בתחילת שנה עם ההורים שלא יהיה גן בתקופה כמו עכשיו?
כעת השאלה עדיין רלוונטית על הימים שכבר היה גן ולא באתי לעבודה

תשובה:

שלום וברכה,

יש תנאי בחוזה שאם פיקוד העורף אוסר לפתוח את הגן ההורים חייבים לשלם מחיר מלא, הכוונה בחוזה שפיקוד העורף אוסר ואכן הגן לא יהיה פעיל, אבל אם הגננות החליטו לפתוח את הגנים, חייבות הגננות להגיע לעבוד. ולכן אם הגן התחיל לפעול הסייעת חייבת להגיע ולעבוד, ואם היא נמנעת להגיע לא חייבים לשלם לה. אם כל ההורים לא שולחים את הילד, הסייעת לא חייבת להגיע, וזכאית לקבל את מלוא התשלום

הסייעת לא חייבת לעזור לגננת בדברים שקשורים לילדי הגננת, אלא לילדי הגן בלבד.

בהצלחה.